U mogućnosti smo ponuditi aparate za pripremu kave sljedećih renomiranih talijanskih marki sa stalnim lagerom u Rijeci.

 

BFC

Tvrtka izvozi 80% svoje proizvodnje, a u proizvodnji je zaposleno 75 operatera koji su stručnjaci u sektoru espresso aparata.

Vrhunska kvaliteta i visoka fleksibilnost u proizvodnji presudni su čimbenici koji stoje iza uspjeha naših aparata za kavu. Svi dijelovi aparata (bakreni kotlovi, spojne cijevi i kućišta od čelika) izrađeni su u cijelosti u našim novim objektima u Scomigo di Conegliano (TV), koji pokrivaju površinu od 5.000 četvornih metara.

Bezuvjetna kvaliteta, savršena završna obrada, pažljiva kontrola proizvodnih procesa te kontrola troškova proizvodnje maksimalno smanjuju prodajne cijene i omogućuju godišnji rast od 20%.

BFC srl nudi svojim klijentima vrlo zanimljive usluge koje su prepoznatljive već pri vrlo brzom pregledu njihove internet stranice.

Tvrtka BFC je:

Agilna – pri koordinaciji narudžbi

Precizna –  kod isporuka

Posebna –  kad je u pitanju podrška kod pružanju tehničke naobrazbe operaterima na terenu

Kreativna – jer pruža široki spektar proizvoda

Pažljiva – kod projektiranja i izrade aparata za espresso kavu…i to za pravi espresso

Trenutno na lageru u Rijeci dostupni sljedeći aparati marke BFC!

Odaberite željeni kako bi prikazali detalje aparata ili pošaljite upit.

FIORENZATO

Strast za kavom, preko 70 godina

Kad je 26-godišnji Pietro Fiorenzato osnovao svoju tvrtku 1936. godine u Mestreu, već je imao konkretna znanja o mlincima za kavu koja je stekao suradnjom s jednom od rijetkih tvornica mlinaca za kavu s dozatorima tog vremena. Svojem znanju dodao je strast i snažnu sklonost da od tada nadalje uvijek nudi savršenu ravnotežu kvalitete i inovacije. Poslovanje se širilo, no zaustavljeno je tijekom Drugog svjetskog rata, kad je bombardiranje uništilo njegovu tvornicu. Bez obzira koliko to teško bilo, Pietro Fiorenzato je svu svoju energiju uložio u ponovnu izgradnju svog poduzeća.
Tijekom nadolazećih desetljeća proizvodnja je i dalje bila usredotočena na visoku kvalitetu po kojoj je marka FIORENZATO oduvijek bila poznata.
Dva osnivačeva unuka – Manuel i Christian – 2005. godine odlučili su uvesti značajnu promjenu u tvrtki tako što su počeli pridavati sve veću pozornost istraživanju i primjeni tehnologija.

Svakodnevna zadovoljstva izrasla iz sjajne tradicije

Talijanska pržena kava posebno je poznata u cijelom svijetu: ona je odličan način za započeti dan, prikladan završetak ručka ili užitak u prekrasnoj aromi tijekom stanke.
Da bi kava bila uistinu izvrsne kvalitete, njezina obrada mora biti savršena od samog početka. Naravno, prvi osjetljivi i presudni korak je prženje. Nakon toga zrna kave se pakiraju i šalju tisućama barova i restorana gdje se svježa samelju i kava se priprema i poslužuje.
Upravo mljevenje je jedan od najvažnijih koraka u tom procesu jer je to trenutak kada zrna kave postaju prah: on mora biti fino mljeven, jednolik, uvijek ujednačen i bez promjena teksture. To je jedini način koji kavi omogućava da nam pruži svoju aromu i jedinstveni okus. Ona je također ponos i zadovoljstvo barova, hotela i restorana koji su navikli svojim gostima nuditi samo ono najbolje.

Vrhunske tehnologije za nadmoćne učinke

Sklonost inovaciji omogućila je FIORENZATU proizvodnju modela i rješenja utemeljenih na najmodernijim tehnologijama, za sve potrebe mljevenja u barovima.

Prikladan primjer je revolucionarni inverterski sustav — na kojeg imamo isključivi patent — i koji industrijsku tehnologiju mljevenja omogućava i barovima: sustav, kompaktne izvedbe kako bi se izbjeglo povećanje gabarita mlinca za kavu, osigurava apsolutnu preciznost i ujednačenost mljevenja, smanjenje potrošnje energije zbog rada motora, tih rad i iznimnu pouzdanost, čak i kad je neprestano i vrlo dugo u uporabi. Praktičnost korištenja i održavanja naših mlinaca s dozatorima nadaleko je poznata. Među brojnim prednostima je, na primjer, mogućnost uklanjanja cjevčice za ispuštanje kave radi lakšeg čišćenja. Ispuštanje kave je olakšano i u slabo osvijetljenim prostorima: svjetlosni snop, koji od mlinca s dozatorom osvjetljava prostor ispod, omogućuje ispravno postavljanje držača filtera.

Vizija tvrtke je biti korak ispred vremena i prva nuditi rješenja prema potrebama tržišta. Taj smo cilj postigli i stvaranjem elektroničkih mlinaca za kavu s dozatorom linije XG i XGR, prvih na svijetu  s patentiranom tehnologijom koja podešava mljevenje prema GRAMIMA, a ne prema sekundama kao svi drugi uređaji te namjene. Uz to, integriranim sustavom RFID automatski se prepoznaje držač filtera-ručka.

A što se tiče posebice današnjice: danas tehnologija novih elektroničkih mlinaca s dozatorom XGi “smartosigurava apsolutnu preciznost. Doza kave postaje konstantna vrijednost koja ostaje nepromijenjena tijekom vremena! Zahvaljujući inovativnom patentu mlinaca s dozatorima XGi, količina ispuštene kave, izračunata u gramima i koja se podešava samo jedanput, ostat će nepromijenjena osiguravajući precizno doziranje i izbjegavajući gubitak proizvoda.
Automatizacija koju su projektirali profesionalci — odlučujuća prekretnica za cijeli sektor. Ovim izuzetno inovativnim modelom FIORENZATO je zakoračio ispred svog vremena i ponudio pravo rješenje za današnje potrebe svojih kupaca.

Trenutno na lageru u Rijeci dostupni sljedeći mlinci za kavu marke Fiorenzato!

Odaberite željeni kako bi prikazali detalje ili pošaljite upit.

DIDIESSE

18 GODINA ISKUSTVA, 130 APARATA PROIZVEDENIH SVAKE GODINE
100% MADE IN ITALY

APARATI ZA PRIPREMU ESPRESSO KAVE pakirane u filter vrećici ili kapsuli.

Rođen i razvijen u tvrtki.

Svi Didiesse proizvodi rezultat su projekata stvorenih i razvijenih u tvrtki zahvaljujući timu visoko kvalificiranih stručnjaka. Tvrtka stvara vlastite proizvode imajući na umu prijedloge ljudi na terenu, kako bi međusobna suradnja bila sve profitabilnija.

Izrađen u Italiji.

Cilj Didiessea je konsolidacija na talijanskom tržištu i proširenje na strana tržišta. Zbog toga tvrtka koristi samo talijanske partnere, stvarajući 100% talijanski proizvod. Visoka kvaliteta proizvoda omogućuje nam uspostavljanje čvrste veze s našim kupcima na temelju konkretnosti i transparentnosti

Od pojedinačnih komponenti do gotovog proizvoda.

Didiesse aparati za kavu proizvedeni su s certificiranim komponentama koje jamče visoke standarde kvalitete. Aparati imaju certifikat EEZ koji potvrđuje sukladnost s europskim standardima za elektromagnetsku kompatibilnost i električnu sigurnost

Direktna komunikacija i pomoć nakon prodaje.

Jamčimo stalnu pomoć i servis nakon prodaje.

Komercijalni uvjeti.

Aparate je moguće kupiti ili uzeti u najam.

Obratite nam se za detalje na kontakte putem e-pošte: borbone@abplan.hr ili jednostavno nazovite na tel. 051 / 706 – 007 te bespltano testirajte aparate u našim prostorima.

© 2018 AB PLAN
Created and powered by MegaBooker Croatia