„Zadovoljstvo nam je predstaviti kavu Borbone – jednu od najpoznatijih kava u Italiji i koja se pije u cijelom svijetu.Borbone kava na najbolji način predstavlja stoljetni tradiciju kvalitetnog kremastog espressa.
Kako bi bolje razumijeli kavu Borbone moramo odputovati kroz vrijeme i vratiti se u Napulj sredinom 18. stoljeća za vrijeme vladavine Burbona, kada kava ulazi u ovaj grad i kroz dugogodišnje kvalitativne promjene postaje njegovim simbolom što prepoznaje i cijeli svijet.
Ubrzo su po ulicama Napulja niknule mnoge kavane koje postaju okupljalištem kulturnjaka u 19. st., između ostalog i nadaleko poznati Caffe Gambrinus koji dan danas odiše atmosferom iz tog vremena.
Upravo je to i misija kave Borbone – odvesti vas na osjetilno putovanje kroz napuljsku tradiciju gdje ovaj crni napitak za napuljce predstavlja ritual zadovoljstva. Kava se nikad ne odbija i provlači se kroz život Talijana u svakom trenutku njihovog života.
Ova obiteljska firma koja polaže puno pažnje na odabir najboljih sirovina direktno na plantažama, na osvještavanje eko-održivosti, na automatizaciju procesa obrade koja je nadgledana 24 sata i koja je fokusirana na budućnost od prvog dana.

 

Kava se pakira za jednokratnu upotrebu i to u papirnatoj filter vrećici koja je ekološki prihvatljiva.
Svaka filter vrećica sadrži 7,2 g mljevene kave i pakira se u zaštićenoj atmosferi u vrećicama od troslojnog aluminija koje pogoduju očuvanju njenih organoleptičkih svojstava.

Borobne već duže vremena ulaže sve svoje napore u ostvarenje proizvoda koji je ekološki što prihvatljiviji
Rezultat toga je naša kava u filter vrećici koja ima “dva života”.
S jedne strane od nje dobivamo visoko kvalitetnu kavu, a s druge strane omogućuje se zaštita okoliša jer je napravljena samo od organskog materijala koji se mogu koristiti kao kompost za oplodnju tla.
Nova zelena oznaka na papirnatoj vrećici potvrđuje da je kava Borbone nositelj certifikata “CIC” od talijanske udruge za kompostiranje što joj svakako omogućava bolju pozicioniranost na tržištu usmjerenom ka održivom razvoju.
Borbone ovdje želi postati primjerom tvrtke usmjerene na dobrobit kupca koji pritom ne zaboravlja potrebe okoliša.

Kako biste odabrali vama najdražu mješavinu kave, pozivamo Vas da nas potražite u našem showroom-u gdje ćemo Vas rado upoznati sa našom cjelokupnom Borbone ponudom.

© 2018 AB PLAN
Created and powered by MegaBooker Croatia