O nama

AB plan d.o.o. mlada je i ambiciozna obiteljska tvrtka smještena u Matuljima, 2 km od centra Opatije. Najvećim se dijelom bavimo opskrbljivanjem HORECA sektora profesionalnim espresso aparatima i mlincima za kavu renomiranih talijanskim proizvođača BFC i FIORENZATO.
Vlasnik Klaudio Beni započeo je sa ovom djelatnošću prije 30-ak godina, a danas tvrtku nasljeđuje sin Sandro koji poslovanje proširuje na uredske i kućanske aparate za kavu u filter vrećici marke DIDIESSE i kao novitet na hrvatskom tržištu uvodi svjetski poznatu napuljsku kavu Borbone.
Pored distribucije aparata, mlinaca i kave, nudimo i servis malih aparata u najkraćem mogućem roku te prodaju originalnih rezervnih dijelova navedenih marki sa stalnim lagerom u Rijeci.

AB plan d.o.o. tvrtka je koja posluje sa tržištima Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Albanije, Kosova i Crne Gore, a koju su kao pouzdanog partnera prepoznali mnogi kupci.
Naša je želja ponuditi kupcu profesionalan i cijenovno prihvatljiv proizvod sa velikim naglaskom na edukaciju kako ponuditi savršeni talijanski espresso.
Naš se tim zato redovito educira na tečajevima IIAC-a (Istituto Internazionale Assaggiatori caffe`) i prati trendove sa svjetskih sajmova kave na kojima aktivno sudjelujemo kao predstavnici za regiju Balkana.

© 2018 AB PLAN
Created and powered by MegaBooker Croatia